AGENDA 

 

Hieronder ziet u de aankomende evenementen in De Verrekieker.
Zuiderdiep 43 in Drouwenermond
Reserveren kan via reserveren@verrekieker.nl of 06-43256670

15 FEBRUARI – B.J. HEGEN BLEUS BAND

22 FEBRUARI –
BIGBAND NEW MEAN SWING MACHINE

7 MAART – EDWIN JONGEDIJK

14 MAART – ERWIN DE VRIES

18 APRIL – VOLLEK!

25 APRIL – LIGUSTER

Podium2

2 MEI – BUCKET HEAT

9 MEI – VAN ‘T KNOAL

23 MEI – ELRIEKE VAN GELDEREN

13 JUNI – ALLEZ MAMA

31 OKTOBER – STEERNVANGER

14 NOVEMBER – OASEM

Wil je op de hoogte blijven van ons programma? Leuk!
Als je ons een mailtje stuurt, (de-verrekieker@online.nl)
sturen we zo nu en dan een nieuwsbrief.

Hieronder meer info, met een klik op de foto ga je naar de website van (of over) de artiest(en).
ZATERDAG 15 FEBRUARI 2020
B.J. HEGEN BLUES BAND

Aanvang 20.30 uur
half uur eerder deur open
Entree €10,00

Reserveren gewenst:
reserveren@verrekieker.nl
beperkte kaartverkoop aan de deur

Foto: BJ Hegen Bluesband

B.J. Hegen is één van de weinige muzikanten die het nog steeds aandurft om in een tijd van bluesrock en allerlei bluesverbasteringen, bluesmuziek te maken zoals deze oorspronkelijk en volgens traditie is bedoeld. Dat wordt weer ouderwets genieten!

 • De Drentse B.J. Hegen (Assen 1942) is een van de weinige muzikanten die het nog steeds aandurft om in een tijd van bluesrock en allerlei bluesverbasteringen, bluesmuziek te maken zoals deze oorspronkelijk en volgens traditie is bedoeld. B.J. Hegen bluesgitarist, zanger, schilder en cartoonist kent over een periode van meer dan 50 jaar een wisselende muzikale carrière. B.J. Hegen’s muzikale reis dateert van de jaren 60.

  Beinvloed door de toen geldende muzikale normen gaf hij zich in eerste instantie over aan de popmuziek. Ondertussen kwam hij ook in aanraking met de blues en daarin werd hij bijzonder aangetrokken door de vertolkers van de Chicagostijl waaronder favoriete exponenten als Johnny Young en John Little John. B.J. bestudeerde de Chicagostijl en ging uiteindelijk terug tot de archetypische oervormen van de blues. Het waren deze invloeden die hem deden besluiten om in de jaren zeventig definitief over te stappen naar een te formeren bluesband onder zijn eigen naam. Zijn band begeleide Amerikaanse artiesten als Eddy Burns en Eddie C. Campbell tijdens tournees door Europa.

  In de jaren 80 verzorgde hij met zijn Band de support act voor B.B. King in Den Haag. Hegen is een uitstekend gedocumenteerd kenner van de blues, en Chicago Blues in het bijzonder waaraan hij op het podium zijn eigen interpretatie brengt. In Jan Warntjes (Drieborg, 1942) heeft hij sinds jaar en dag zijn vaste pianist gevonden. Warntjes leerde in de jaren 60 de grondbeginselen van de ragtime in New Orléans. In ruil voor drank bracht Sweet Emma Barret hem de akkoordenschema’s en het syncopisch spelen bij wat later uitgroeide tot het ragtime solowerk. De volgende fase was de Dixielandstijl. Jan speelde in verschillende Dixielandbands, maar de liefde voor het solowerk bleef hem boeien. Pas in 1976 kwam de Blues weer naar voren en later de Boogie Woogie, zijn herinneringen van de ontmoetingen met Bluespianisten uit de States komen bij hem dan ook steeds weer boven. In 1977 werd de tweede prijs gewonnen op het Nationaal Blues en Woogie festival te Bergen (Noord-Holland) en werd hij dan ook een geziene gast bij Bluesfestivals en in Jazzcafés. De non-commercie heeft steeds een positieve invloed gehad op zijn spel, zodat zeer authentiek werk naar voren komt. Samen vormen deze mannen een authentiek Blues duo, dat regelmatig wordt uitgebreid met een ritmesectie die bestaat uit bassist Frans Többen en slagwerker Hank van der Veen.

  Nog niet zo lang geleden bracht de band hun studio cd All-round Men uit, die nu wordt opgevolgd door een in eigenbeheer uitgebrachte live registratie. De vier nummers op deze schijf, die live werden opgenomen tijdens een optreden in cultuurpodium Vanslag in Borger, Drenthe, is een fraaie aanvulling op de cd All-round Men. Warntjes trapt af met een piano intro op de kalme shuffle Lightnin’ Struck Poorhouse en vult verder met kamerbrede akkoorden, waarmee Hegen met zijn herkenbare zangstem prima uit de voeten kan. Ook Steady Rollin’ Man wordt in een medium tempo shuffle strak neergezet en smaakvol door Hegen van doeltreffend gitaarwerk voorzien. Het tempo gaat flink omhoog in My Heart’s Cryin’, waarin BJ Hegen met zijn puntige gitaar riffs de zaak behoorlijk op scherp zet. Rooster Blues, een signature song van Hegen die vol breaks zit, swingt heerlijk de speakers uit. Afwisselend wordt er, op het vakkundig fundament van een walking bass van Frans Többen en het uiterst swingende drumwerk van Hank van der Veen, driftig door Hegen en Warntjes op respectievelijk harmonica en piano gesoleerd. Authentieke blues van Drentse bodem, die je tegenwoordig maar weinig meer hoort.

! Nieuw !
Vanaf nu zijn we begonnen om bij reserveringen ook specifieke plaatsen te reserveren.
Dit houdt in dat bezoekers die zonder reservering komen, afhankelijk van het aantal reserveringen, beperkte plaatskeuze hebben. 

ZATERDAG 22 FEBRUARI 2020
BIGBAND NEW MEAN SWING MACHINE

Aanvang 20.30 uur
half uur eerder deur open
Entree €10,00

Reserveren mogelijk: 
reserveren@verrekieker.nl
tevens kaartverkoop aan de deur

Eigen foto

IT’s NEW, IT’s MEAN AND IT SWINGS LIKE A MACHINE

Zoetgevooisde saxofoons
Fluwelen trombones
Spetterende Trompetten
Dynamische ritmesectie
En een fantastische zangeres

 • Nieuw..? Na 30 jaar nog steeds? 
  Nieuw? Dat kan toch niet… 
  Toch wel, want Bigband New Mean Swing Machine
  blijft meegaan met zijn tijd en is voortdurend op zoek naar nieuw en vernieuwend repertoire. 

  Dat resulteerde in een uitgebreid “bandbook” waarin nieuw werk, denk aan de Michael Bublé, Erik Morales, Curtis Lewis, ook Bennie Moten, de grondlegger van bigband muziek, voorkomt. En alles daar tussen in.
  Glenn Miller, Count Basie, Duke Ellington, Brian Setzer, Phil Collins, Earth Wind and Fire, nou te veel om op te noemen. 

  Wat blijft zijn: 

  # De Zoetgevooisde saxofoons 

  # De fluwelen trombones 

  # De Spetterende Trompetten 

  # De Dynamische ritmesectie 

  # En een fantastische zangeres 

  In de loop der tijd heeft het orkest in de Noordelijke contreien, maar ook over de grens in Noord Duitsland, een naam verworven die garant staat voor gevoelige ballads, opzwepende swing, vette blues, stevige rock en lichtvoetige latin.

  Bezetting: 

  Bandleider
  Peter Tjeerdsma 

  Saxen
  Henk Hagenouw
  Yvette Dijkstra
  Johan Verwilligen
  Hermien Hoekstra 
  Roel Dost 

  Trompetten 
  Mariël Rustenburg 
  Marga Posthumus 
  Aad Lohman 
  Ton van Rosevelt 

  Trombones 
  Jan Dijkstra 
  Bert Slootmaker 
  Bert Hazeborg 

  Ritme
  Jack Schuurman 
  Pieter Hiltjes 
  Han Vos 
  Stefan Kroes 

  En met zang van
  Nienke Wessels!

ZATERDAG 7 MAART 2020
EDWIN JONGEDIJK

Aanvang 20.30 uur
half uur eerder deur open
Entree €15,00

Reserveren gewenst:
reserveren@verrekieker.nl
beperkte kaartverkoop aan de deur

Foto: Reyer Boxem

Na een pauze van bijna een jaar geeft troebadoer Edwin Jongedijk weer een paar solo optredens. In de intieme setting van De Verrekieker speelt hij de mooiste liedjes van zijn drie Groningstalige solo albums. Denk aan As Ik De Kaans Zol Kriegen, Òfschaaid, Astoe Aan Mie Denkst of Riekdom (van De Troebadoers).

 • Hemd van het lijf met rocker en singer-songwriter Edwin Jongedijk
  (klik op het krantenbericht voor link naar de pagina van De Kanaalstreek, 20-3-’19)

  Het leven, de liefde en verlangen; dat is wat Edwin Jongedijk met zijn warme donkere stem bezingt.

  De zanger is onder andere bekend van de hits As Ik De Kaans Zol Kriegen, Astoe Aan Mie Denkst en Riekdom.

  Als lid van De Troebadoers (samen met Alex Vissering en Jan Henk de Groot) is Edwin Jongedijk regelmatig in de noordelijke theaters te zien.

  In de intieme setting van De Verrekieker speelt Jongedijk de mooiste liedjes van zijn drie Groningstalige solo albums. De liedjes zijn gedrenkt in Americana. Een muziekstijl waar de zanger en liedjesschrijver al jaren door beïnvloed wordt.

ZATERDAG 14 MAART 2020
ERWIN DE VRIES

Aanvang 20.30 uur
half uur eerder deur open
Entree €17,50

Reserveren gewenst:
reserveren@verrekieker.nl
geen kaartverkoop aan de deur

Foto: Ronald Pras

Erwin de Vries staat opnieuw op ons podium met zijn rauwe, pure en eerlijke liedjes. Heel direct, mooi, persoonlijk, zo nu en dan absurd, maar altijd met een boodschap.

 • Met meer dan 25 jaar ervaring op de planken brengt deze Groningstalige zanger een avondvullend soloprogramma ten gehore in De Verrekieker. Met acht albums op zijn naam zijn er vele prachtige nummers om uit te kiezen.
  Voor het album De Noodzoak won Erwin de Vries in 2017 de Dagblad van het Noorden Streektaalprijs.

  De Polder, Doe, Maffiosa (Blief mit dien poten van mien Poedie!), Widde Hoeske Leutje Ulsda, Leef ’t leven en Kapsalon Anita zijn een greep uit de vele songs van Erwin de Vries. Liedjes die zich kenmerken als direct, persoonlijk, rauw, puur, recht uit het hart en dicht bij de mensen.

  Kom een avond genieten van de Groninger cultuur vertolkt door deze eigenzinnige zanger!

   

ZATERDAG 18 APRIL 2020
VOLLEK!

Aanvang 20.30 uur
half uur eerder deur open
Entree €10,00

Reserveren mogelijk:
reserveren@verrekieker.nl
tevens kaartverkoop aan de deur

Eigen foto

De Groningstalige Folk-blues band Vollek! klopt bij jullie aan.

Onze naam klinkt gelukkig nog vaak in Noord- en Oost-Nederland waar je niet aanbelt, maar achterom komt, waar de deur los is en je ‘Vollek!‘ roept.

 • Vollekin de “Verrekieker”

  De Groningstalige Folk-blues band Vollek! klopt bij jullie aan.

  Vollek! kenmerkt zich door grote afwisseling in liedjes met af en toe aangrijpende luisterliedjes, maar ook herkenbare teksten en vrolijke, swingende nummers.

  Onze naam klinkt gelukkig nog vaak in Noord- en Oost-Nederland waar je niet aanbelt, maar achterom komt, waar de deur los is en je ‘Vollek!’ roept.

  Naast het Groningstalige repertoire heeft Vollekeen Nederlandstalig repertoire geïnspireerd op de historie van het gevangenisdorp Veenhuizen.

  Vollekbestaat uit;

  Freddie v.d. Beek                Zang, gitaar en bluesharp

  Jaap v.d. Beek                     Percussie en zang

  Theo Platje                           Viool, contrabas en zang

  Ben Logher                          Elektrische gitaar en bas

  Vollek! is te vinden op Facebook en heeft eigen website www.vollek.nl  

  Vollek! heeft 2 cd’s uitgebracht, het Groningstalige “Blues veur joe” en het Nederlandstalige “Koloniekakkers” en een videoclip van het nummer “Rondje Fochteloërveen”:

   

ZATERDAG 25 APRIL 2020
LIGUSTER

Aanvang 20.30 uur
half uur eerder deur open
Entree €10,00

Reserveren mogelijk:
reserveren@verrekieker.nl
tevens kaartverkoop aan de deur

Eigen foto

De teksten getuigen van een liefde voor taal, hang naar historie en weemoed. Ze gaan over de liefde, de dagelijkse beslommeringen, bespiegelingen en ergernissen en worden lichtvoetig en humorvol toegelicht.

 • Het zal je familie maar wezen!! De leden van Liguster zijn niet alleen muzikaal bij elkaar betrokken maar hebben een familieband.
  Moeder: Helga Buitelaar zingt samen met dochters: Erin en Dane Blom en haar man Johan van Drunen.

  Op een zeer gevarieerd instrumentarium (gitaar, kofferset, ukelele, doedelzak, fluit, klarinet, etc) komen allerlei muzikale smaken en sferen aanbod. De meerstemmige loepzuiver gezongen eigen teksten worden afgewisseld met folky covers, polderfado, country punk en kleinkunstliedjes. De teksten getuigen van een liefde voor taal, hang naar historie en weemoed. Ze gaan over de liefde, de dagelijkse beslommeringen, bespiegelingen en ergernissen. De muzikale pareltjes worden lichtvoetig en humorvol toegelicht.

  Helga Buitelaar: zang, fluiten, klarinet, doedelelzak, gitaar, kazoo

  Erin Blom: ukelele, zang

  Dane Blom: bas ukelele, zang

  Johan van Drunen: gitaar, kofferset – percussie, cajon, zang

ZATERDAG 2 MEI 2020
BUCKET HEAT

Aanvang 20.30 uur
half uur eerder deur open
Entree €10,00

Reserveren mogelijk:
reserveren@verrekieker.nl
tevens kaartverkoop aan de deur

Eigen foto

De blues vormt het uitgangspunt en de inspiratiebron van de band Bucket
Heat. Het (eigen) repertoire vertaalt zich als de blues anno nu met een knipoog
naar het verleden en met de blik op de toekomst.
Bucket Heat: Een Emmer Blues waarvan de bodem nog lang niet in zicht is!

 • De blues vormt het uitgangspunt en de inspiratiebron van de band Bucket Heat.
  Blues en meer typeert nog het meest de band waarvan de 4 leden een passie voor de blues hebben.
  Dat blues ook vernieuwend kan zijn bewijst Bucket Heat met haar eigen invulling aan de blues van weleer.
  Het (eigen) repertoire vertaalt zich als de blues anno nu met een knipoog naar het verleden en met de blik op de toekomst.
  Verschillende bluesstijlen en “dat wat er naast heeft gelegen”, enthousiast gebracht in een (avond) vullend programma.
  Bucket Heat: Een Emmer Blues waarvan de bodem nog lang niet in zicht is!

ZATERDAG 9 MEI 2020
VAN ‘T KNOAL

Aanvang 20.30 uur
half uur eerder deur open
Entree €

Reserveren mogelijk:
reserveren@verrekieker.nl
tevens kaartverkoop aan de deur

Van ’t Knoal maakt zelfgeschreven groningstalige muziek.

Klaas Beikes – zang & gitaar
Ronald Vissering – zang & percussie
Leo Vissering – bas
Patrick Ensing – toetsen

ZATERDAG 23 MEI 2020
ELRIEKE VAN GELDEREN

Aanvang 20.30 uur
half uur eerder deur open
Entree €10,00

Reserveren mogelijk:
reserveren@verrekieker.nl
tevens kaartverkoop aan de deur

Foto: Kristel van Herpt

Haar unieke en uitgesproken stijl, waarbij zij eigen werk afwisselt met covers is sfeervol, gevoelig en beroerend, maar ook intens, uitbundig en rauw! Waarbij je het gevoel krijgt dat zij alleen voor jou zingt.

 • Wanneer singer-songwriter Elrieke gaat zingen, dan is het onmogelijk om niet in vervoering te geraken door haar muziek. Haar unieke en uitgesproken stijl, waarbij zij eigen werk afwisselt met covers is sfeervol, gevoelig en beroerend, maar ook intens, uitbundig en rauw! Waarbij je het gevoel krijgt dat zij alleen voor jou zingt.

  Elrieke is een veelzijdig artiest met haar Amerikaanse sound en Engelse Bite, want ook de blues schuwt zij niet. Zij laat een breed spectrum aan persoonlijke thema’s de revue passeren, zoals het worstelen met veranderingen, jezelf herontdekken en de liefde.

  Eigen werk en covers: Americana, folk, singersong-writer, blues(y), rock-ish, 60s, 70s.

  Een compilatie van het eerdere optreden in De Verrekieker:

  Recensies:
  “Wat een verschijning en wat een stem! Waarom hebben we niet eerder van haar gehoord?” (Frank van der Meijden, oud-manager o.a. BLØF en Doe Maar)
  “Haar stem heeft de rauwe rand van genade” en: “Elrieke verstaat de kunst van het doseren.” (Muziekwereld)
  “Een buitengemeen talent.” (Gitaar Plus)

ZATERDAG 13 JUNI
ALLEZ MAMA

Aanvang 20.30 uur
half uur eerder deur open
Entree €

Reserveren gewenst:
reserveren@verrekieker.nl
beperkte kaartverkoop aan de deur

Foto: Willem van Son

Allez Mama brengt muziek met roots in West Louisiana en New Orleans. De songs zijn voornamelijk in het Nederlands en Frans. De band startte  twintig jaar geleden, produceerde  vier albums, stond op de grote festivals met hun muzikale pittige mix van cajun, zydeco en wat tex-mex; in West Europa zijn ze een begrip. 

 • “Wereldbeat Zydeco noemen ze het zelf. Allez Mama versmelt stomende “dubbele kick” Zydeco met Afrikaanse High-life gitaargrooves, alsof die twee werelden voor elkaar gemaakt zijn. Vaak smijten ze met allerhande Keltische- Ierse of Bretonse stijlcitaten, zonder dat het ook maar een moment gekunsteld klinkt. Wat ook geldt voor de Nederlandstalige teksten, die op een ontwapenende manier alledaags zijn. Allez Mama vraagt zich goddank niet af waarom de dag een nacht wordt. Alleen daarom verdient hun eigenzinnige Wereldbeat Zydeco een groter publiek dan de Bløfs en minstens zulke grote hits als het enigszins verwante Rowwen Hèze” (citaat: Henk van der Horst – OOR).

  Allez Mama treedt op in binnen en buitenland. Veel op festivals en soms bij kernpodia, maar ook kleinere concerten krijgen de ruimte. Allez Mama kan je overal vinden. Sfeervol, prettig gestoord akoestisch, of op volle sterkte op een dampend feest, dansend en swingend tot de laatste toon. De ‘Double Cluchin’ Zydeco die Allez Mama maakt wordt door hen doorspekt met blues, folk, funk & een vleugje polka. Dit zorgt voor een stuwende Louisiana stroop. Alles bij de band staat vanaf hun prille bestaan (alweer 20 jaar) in dienst van de sfeer en het speelplezier. De hits “Je liegt dat je barst”, “Nog een zo’n dag en ik ben dood”, “Beter laat dan nooit” en “Echt wel echt niet” worden nog steeds live gespeeld bij optredens in binnen en in buitenland.

  Hun laatste Cd is getiteld “Lagniappe”, hetgeen in Louisiana betekent: “A little bit extra” of “een klein cadeautje”. De teksten gaan over het leven, denkers, dromers, feestgangers en afhakers. En dat met een ongekende energie, die je laat dansen totdat je voeten de grond niet meer voelen. Het beste is, om de band live te gaan bekijken.

  Bezetting:

  Lenny Laroux: Trekzakken, Accordeon & Zang
  M ‘Baaf’ Stavenuiter: Drums & Zang
  Peter de Frankrijker: Gitaar en zang
  Erik van Es: Bas & Zang

ZATERDAG 31 OKTOBER
STEERNVANGER

Aanvang 20.30 uur
half uur eerder deur open
Entree €12,50

Reserveren mogelijk:
reserveren@verrekieker.nl
tevens kaartverkoop aan de deur

Foto: Geert Marissen

Groningstalige indiefolk, dat hoor je niet elke dag! Of eigenlijk – de term misschien niet, maar de muziek hoor je juist steeds vaker: de Groningse band Steernvanger timmert vol ambitie aan de weg. Het vijftal is op het moment een van de meest optredende Groningstalige acts en is vaak te horen op regionale zenders, van Groningen tot aan Twente.

 • Steernvanger (‘Sterrenvanger’) bestaat uit Dion Bouwes (zang, gitaar), Dennis Krottje (gitaar), Peter van der Struik (bas, zang), Marco Veldman (mondharmonica, zang) en Matthijs Vogt (drums). Hun muziek is toegankelijk en vrolijk, maar ontroert ook. Met hun poëtische, Groningstalige teksten en de vele interactie met het publiek nemen de mannen van Steernvanger je door hun meerstemmige indiefolk op aanstekelijke wijze mee in muzikale vondsten en verhalen, terug naar hun Grunneger roots – hun woddels.

  OP DE RADIO
  ‘Vandoage Komt’ kwam uit in april 2019 en de nieuwste single, ‘Alle Beren Aan De Kaante’, is 14 september uitgekomen. Daarvoor was De wereld in mien kop een regelrechte zomerhit: dit nummer werd Superster op RTV Oost en stond bijna 5 maanden in de Noord 9, de noordelijke hitlijst van RTV Noord, met een tweede plaats in de top 25 van 2018. Met De wereld in mien kop werd Steernvanger dat jaar ook genomineerd voor de Bosklopper Bokaal. De bandleden treden niet alleen vaak op, maar zijn ook veel in de studio, waar ze werken aan een EP en aan plannen voor hun eerste album.
   
  OP HET PODIUM
  Steernvanger trad onder meer op tijdens Bevrijdingsfestival Groningen, Festival Hongerige Wolf, Drents Liedtiesfestival in het ATLAS theater, Art Carnivale Steendam, Rumbling Earth Festival Groningen, Taribush Kuna, Meulnpop, Martiniplaza (EchtErik Festival), Theater vanBeresteyn, Simplon en Noorderzon. Daarnaast is het een graaggeziene band in de provincies Groningen en Drenthe, op kleinere (Andledon) én grotere podia (VanSlag).

  VROUGER
  In 2017 won Steernvanger, dat toen nog bestond uit het duo Dion Bouwes en Dennis Krottje, het Grunneger Laidjes Festival met Duuster, een van de meest gedraaide Groninger singles van dat jaar (RTV Noord top 3). Bouwes en Krottje schrijven sinds 2017 samen muziek, waaronder De moat is vol, een protestlied over de Groninger aardbevingen. Dit nummer eindigde nipt op een tweede plaats bij de verkiezing Beste Groningstalige Song van 2017. Om hun muziek meer body te geven en hun repertoire te vergroten, vroegen ze in 2018 drie muzikanten bij hun duo, en Steernvanger zag het licht.

ZATERDAG 14 NOVEMBER
AOSEM

Aanvang 20.30 uur
half uur eerder deur open
Entree €10,00

Reserveren mogelijk:
reserveren@verrekieker.nl
tevens kaartverkoop aan de deur

Foto: Geert Marissen

14 november 2020 spelen we met -Aosem- in de Verrekieker ons eigen werk.

AOSEM is een Drents-Nedersaksische roots/americana band.
Uit de EP recensie van Lust for Life : “De band doet qua geluid denken aan Tom Petty en The Eagles, maar ook Daniel Lohues is nooit ver weg met een opvallend hoog niveau”

 • Wij zijn –Aosem- en spelen eigen nummers.
  Eigen nummers waarbij de nadruk ligt op muziek met inhoud en teksten met lading.
  De afgelopen periode hebben we veel optredens gehad. Deze zijn goed ontvangen en mede door de variatie in de setlist weet Aosem het publiek te pakken.

  3voor12 was bij een optreden in de Amer en schreef:
  “Op 5 mei danste jong en oud nog mee met hits van Mooi Wark en vrijwel iedere Drent herkent wel de intro van ‘Op Fietse’ van Skik. Met Aosem komt er een nieuwe Nedersaksische band in dit rijtje. Eéntje met dezelfde aanstekelijkheid als Mooi Wark, maar tekstueel en muzikaal leunend richting Lohues’ zijn ericana.”

  The next Gig zag Aosem op festival der AA en schreef:
  “Aosem blijkt uitstekende greep. Wat een plezier, maar ook wat een mooie kwaliteit. Aosem staat niet voor niets na een jaar al op hoofdpodia bij festivals.”
  De in het voorjaar van 2019 uitgebrachte EP is goed ontvangen door diverse bladen:
  Lust for Live:
  “Allemaal zelf geschreven werk, waarin naast invloeden van Lohues ook die van Tom Petty en de inmiddels vergruisde Ryan Adams te horen zijn. De muziek steekt knap in elkaar en bezit zeker kwaliteit.”
  Music Maker:
  “Ze zijn nog maar kort bezig en het niveau is nu al opvallend hoog”

  Momenteel werken we aan een compleet Album die in 2020 uit komt.